Bon Gusto Catering

Bon Gusto asigura servicii de catering destinate deopotriva firmelor si companiilor Bucurestene, cat si persoanelor fizice care vor sa realizeze un eveniment deosebit. Furnizam clientilor nostri, in fiecare zi lucratoare, masa de pranz sau de seara, preparate pentru diverse evenimente corporate, coffee brake-uri, workshop-uri, seminarii si altele.

Platouri aperitiv, reci sau calde
Platourile cu aperitive sau preparate calde sunt alese in mod special pentru evenimente restranse. Platourile propuse de Bon Gusto contin cele mai bune preparate combinate cu atentie pentru o experienta culinara deosebita.
Imagine cu titlu de prezentare pentru bufet suedez
Bufetul suedez este alegerea perfecta pentru evenimentul organizat atunci cand gusturile invitatilor sunt dintre cele mai diverse. Bon Gusto Catering pregateste pentru dumneavoastra bufet rece sau cald, cu desert si fructe exotice.
Savureaza o cafea aromata sau un pateu cald la un coffee break
Orice eveniment prelungit necesita una sau mai multe pauze de cafea. In timpul pauzei de cafea va propunem sa savurati o cafea aromata, produse de patiserie dulce sau sarata, un fursec, un sandwish sau un suc natural de fructe.

De ce Bon Gusto Catering?

Pe langa serviciile ireprosabile de catering pe care vi le oferim, asiguram si logistica necesara pentru fiecare eveniment. In functie de necesitati, preferinte si specificul fiecarui eveniment, corporate sau privat, va punem la dispozitie si serviciile conexe necesare. Dintre acestea amintim: aranjamente si decoruri, muzica, spatiu pentru evenimente, personal de servire. In ceea ce priveste serviciile de catering zilnic destinat firmelor si companiilor, iata cateva dintre aspectele pe care le garantam.


Livrare rapida - promptitudine
Livrarea comenzii dumneavoastra se face rapid, la orele stabilite in contract. Livrarea se face in Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia.
Nu trebuie sa va mai faceti griji
Meniul este propus cu o saptamana in avans iar comanda se face cu o zi inainte. Alege ce doresti sa mananci, de restul ne ocupam noi!
Numai produse proaspete
Toate preparatele pe care le servim sunt pregatite in ziua in care urmeaza a fi livrate. Nu folosim decat produse proaspete, nu folosim carne congelata.
Calitate la preturi accesibile
Mananci bine si sanatos la super preturi. Raportul calitate pret pe care il propunem este, cu siguranta, pe gustul tuturor.

Firma catering Bucuresti, la dispozitia dumneavoastra!

Bon Gusto Catering asigura servicii de catering pentru firme, companii si persoane fizice. Sustinem astfel orice eveniment, indiferent de anvergura acestuia. Puteti apela cu incredere la noi pentru organizareaevenimentelor corporate (lansari de produse sau servicii, petreceri de firma, workshop-uri, seminarii, cursuri, prezentari, doctorate) sau pentru evenimentele particulare (nunti, botezuri, petreceri private, petreceri de copii). Asiguram de asemenea spatiu pentru eveniment, corturi, aranjamente si decoruri.
Pentru contractele de catering care presupun livrari zilnice, aria de acoperire este alcatuita din Bucuresti si zonele limitrofe acestuia.
Pentru evenimente de alta natura (nunti, botezuri si alte evenimente private) ne putem deplasa la locatia aleasa de dumneavoastra, indiferent de zona in care va aflati. Pentru a va putea inainta o oferta concreta privind evenimentul dumneavoastra si costurile de transport aferente, va rugam sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau prin intermediul formularului de mai jos.
Transportul pentru Bucuresti este gratuit.
Suntem o firma de catering din Bucuresti cu o vechime de peste 5 ani in domeniul alimentatiei publice. Firma a luat nastere din pasiune pentru domeniul cateringului, fiind administrata de personal cu o experienta vasta in domeniul gastronomiei. In prezent, ne mandrim cu un sediu dotat dupa standarde europene, personal cu o inalta calificare in domeniu si logistica necesara pentru a putea sustine evenimente de orice anvergura. Ne-am oferit de-a lungul timpului serviciile si experienta in domeniu pentru numeroase firme si companii bucurestene.